ESITTELYSSÄ SKINCITY

ESITTELYSSÄ SKINCITY

Skincity on verkkokauppa, josta saat henkilökohtaista palvelua juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa.

Kaupallinen yhteistyö Skincity.fi

Sisältää alennuskoodin

Kosmetiikkaa ostetaan yhä enemmän verkosta, mutta koska netistä ostaessa tuotetta ei pääse kunnolla tutkimaan, lisääntyykö hutiostosten määrä samalla? Pohdin itse tätä usein asioidessani verkkokaupassa, jossa asiantuntevaa apua ei ole shoppailun ohessa tarjolla. Vaikka tuotteisiin perehtyisikin hyvin ja niistä saisikin keskustelupalstoilla suosituksia, joskus valinta ei vaan mene nappiin. Eikö olisikin helpompaa jos verkkokaupan toisella puolella joku auttaisikin tuotevalinnoissa?

Skincity auttaa kuluttajaa löytämään kosmetiikkaviidakosta itselle sopivimpia tuotteita. Verkkokaupan tarjoamasta henkilökohtaisesta palvelusta on yhtälailla hyötyä niille, jotka ovat oman ihonhoitonsa kanssa aivan pihalla, kuin niille, jotka ovat siitä hyvinkin perillä. Toki tuotteita voi tilata Skincityn verkkokaupasta aivan kuten muualtakin - klikata tuotteen ostoskoriin ja se on siinä. Skincityn sivuilla on myös laajasti tietoa ihosta ja sen eri ominaisuuksista sekä haasteista itse tutkittavaksi. Iho ja ihonhoito-opas välilehdet sisältävät paljon tietoa jos haluaa selailla infoja itsekseen. Haasteiden ja kysymysten kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin, halutessa mahdollisuus on saada myös ilmaista ja henkilökohtaista neuvontaa.

mood board luonnos 2.jpg

RÄÄTÄLÖITY IHOTESTI

Mitä henkilökohtainen palvelu sitten tarkoittaa? Jo heti verkkokaupan etusivulla alakulmaan ilmestyy chatti, jossa voi aloittaa keskustelun kosmetologin kanssa. Keskustella voi vapaasti ja ilmaiseksi kosmetologin kanssa vaikkapa etsimästään tuotteesta tai askarruttavasta ainesosasta.

Skincityn sivulla on myös mahdollisuus tehdä kaksi erilaista ihotestiä. Ihonhoidon perusrutiini -testi kartoittaa sinulle suppeamman ihonhoitorutiinin neljällä eri tuotteella. Laajempi kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini tarjoaa ideoita ja tuotteita pidemmän kaavan mukaan. Testien kysymykset kartoittavat ihosi tarpeita ja tavoitteitasi ihonhoidossa. Vastaustesi perusteella koulutettu kosmetologi tekee sinulle ihoanalyysin ja tarjoaa sopivia tuotteita. Kysymyksiisi ei vastaa siis vain robotti tai todennäköisyyslaskuri vaan koulutettu alan asiantuntija. Testi, analyysi ja tuote-ehdotukset eivät maksa mitään eivätkä sido sinua ostamaan tuotteita.

Testissä kysytään ihosi nykyistä tilaa ja sen mahdollisia haasteita, kuten kärsitkö esimerkiksi pintakuivuudesta, mustapäistä tai finneistä. Testin avulla yritetään myös selvittää mitä toivoisit iholtasi jatkossa - ehkäpä parempaa sävyä tai vähemmän näkyviä juonteita? Todella tärkeää on myös se, että testissä kysytään selkeästi kuinka paljon aikaa haluat käyttää ihonhoitorutiiniisi päivittäin ja kuinka paljon rahaa haluaisit käyttää tuotteisiin.

Skincityn valikoima on laaja ja ihonhoitotuotteita löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin. Testin aikana voi myös valita haluaako tuote-ehdotukset esimerkiksi synteettisen vai luonnonkosmetiikan puolelta. Vaihtoehtona on toki myös antaa kosmetologille vapaat kädet ehdotuksissa.

Kosmetologi analysoi vastauksesi ja lähettää sinulle tuotesuosituksensa sekä perustelut ja mahdolliset tuotteiden käyttöohjeet. Vastauksen ja tuotesuositukset saat kolmen arkipäivän kuluessa sähköpostiisi. Olen kokeillut testiä nyt kaksi kertaa ja se on molemmilla kerroilla onnistunut mielestäni loistavasti. Jopa uuden meikkivoiteen löytäminen on helppoa - kokonaisvaltaisen ihotestin avulla voit saada suosituksen lopputulokseltaan ja peittävyydeltään juuri sellaisesta meikkivoiteesta kuin pidät. Voit myös lähettää itsestäsi meikittömän kuvan, jolloin sävyvalinta menee varmemmin nappiin. Keskustelua voi kosmetologin kanssa jatkaa myös sähköpostilla. Laura Mercierin sävyttävä kosteusvoide ja Hourglassin meikkivoide saapuivat postissa minulle täydellisessä sävyssä!

DSCF7111-2.jpg

HELPPO TOIMITUS

Jos ihotestin tuloksista sitten joku tuote kolahtaa ja haluat tehdä tilauksen, olen kokenut myös toimituksen molemmilla kerroilla erittäin helpoksi. Toimitus on aina ilmainen Pohjoismaissa. Paketin voi valita noudettavaksi lähimmästä postista, mutta pääkaupunkiseudulla myös Budbeen kotiinkuljetus on ilmainen. Budbee on muutekin kätevä ja todella nerokas kuljetuspalvelu, johon tutustuin vasta Skincityn kautta. Voit seurata paketin etenemistä kuljettajan kyydissä, toimitusaika tarkentuu ja päivittyy reaaliajassa ja halutessasi voit pyytää kuljettajaa jättämään paketin oven ulkopuolelle.

Tuotteet on aina siististi ja järkevästi paketoitu. Voit itse valita millaisessa pakkauksessa tuotteet tulevat. Signature -paketoinnissa tilaamiesi tuotteiden lisäksi saat näytteitä muista ihollesi mahdollisesti sopivista tuotteista sekä meikkipussin, kestokassin ja Skincitylle ominaisen Kokeshi-nuken. Pelkistetympi paketti sisältää tuotteiden lisäksi muutaman näytteen, mutta ei mitään muuta ylimääräistä.

DSCF7118-2.jpg

LAAJA VALIKOIMA

Skincityn valikoima on todella laaja, sisältäen niin synteettisen kuin luonnollisenkin kosmetiikan merkkejä ja tuotteita. Valikoimassa on myös hyvin eri hintakategorioiden tuotteita, joten jokaiselle pitäisi löytyä sopivia vaihtoehtoja. Valikoimassa on niin ihonhoitoa kuin meikkejäkin.

Kattavaan valikoimaan voit tutustua tästä. Valikoimassa on paljon merkkejä, joita en aiemmin saanut kovin helposti käsiini, joten kiljahtelin ilosta kun ongelmani ratkesivat brändi brändiltä. Laura Mercierin meikkejä olen käyttänyt kuvauksissa jo pitkään ja joutunut raahaamaan niitä aina ulkomailta. Ruotsalaisen Verso Skincaren tuotteisiin oli ennen hankalampi tutustua ja niitä oli vaikea tilata. Paula’s Choicea hehkuttivat kaikki ulkomaiset seuraamani kauneusasiantuntijat ja Hourglassista uskalsin lähinnä vain unelmoida. Exuviancea ja Medik8 -sarjaa sai ennen ainoastaan hoitoloista. Nyt saan kaikkia näitä merkkejä tilattua Skincitystä helposti!

Luonnonkosmetiikasta valikoimassa ovat muun muassa tutut huippumerkit Tata Harper ja Neal’s Yard Remedies. Neal’s Yard Remediesiltä kiinnostaa muuten seuraavaksi kokeilla uutta Sensitive -linjan seerumia ja misellivettä. Linjan kosteusvoide minulla on jo ja se vaikuttaa huipulta. Skincitystä voisin tilata linjan muutkin tuotteet testiin.

Skincityn omat tuotemerkit SKINCITY Skincare ja MAKETHEMAKE ovat myös tutustumisen arvoisia. MAKETHEMAKE yhdistää ihonhoidon ja värikosmetiikan yhteen ja jokaisessa meikkituotteessa onkin ihoa hoitavia ominaisuuksia. SKINCITY Skincare on luotu Skincityn asiakkaiden toiveita kuunnellen yhdessä ruotsalaisten kemistien kanssa. Sarjan kaikki tuotteet on valmistettu Ruotsissa.

DSCF7120-2.jpg

PAULA’S CHOICE

Oman ihotestini tuotteistuksessa nousi esille Paula’s Choice merkin ihonhoitotuotteet, joita olen nyt pikkuhiljaa ujuttanut ihonhoitorutiiniini. Kaikkia testin tuotteita ei kannata kerralla ottaa käyttöön vaan iho kannattaa totuttaa uusiin tuotteisiin pikkuhiljaa.

Paula’s Choice on monen kauneusammattilaisen hehkuttama sarja. Sen on perustanut ihonhoidon asiantuntija ja monen kauneustoimittajan idoli Paula Begoun jo vuonna 1995. Paulan idea ihonhoidosta on mahdollisimman helppo ja vaivaton. Tuotteiden pitää olla helppokäyttöisiä, hyvin siedettyjä, allergiavapaita ja hinta-laatusuhteeltaan järkeviä. Ihonhoitolinjan idea on yhdistää perustuotteiden joukkoon muutamia aktiivisia tehoaineita.

Omat tuotteeni keskittyvät siis ihon tasapainottamiseen ja kosteuttamiseen, mutta tehokkaina raaka-aineina mukana rutiinissa on C-vitamiinia päiväkäyttöön ja retinolia yökäyttöön.

Edellisestä ihotestistäni suosikikseni on jäänyt Paula’s Choicen Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant salisyylihappo-kasvovesi*. Se täsmänujertaa tukkeutuneet ihohuokoset tai finnit todella nopeasti. Käytän sitä iholla iltaisin silloin kun näppyjä on muodostunut kasvoille. Yleensä vain paikallisesti, mutta joskus myös koko kasvoilla kuorintana. Aamulla näpyt ovat joko kadonneet täysin tai ainakin rauhoittuneet huomattavasti. Artikkelini kasvovedestä löytyy täältä.

Nyt kosmetologi suositteli testin perusteella voideversiota samasta tuotteesta. Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant* on salisyylihappoa sisältävä voide, jota voi käyttää vaikka päivittäin. Pitäydyn kuitenkin sen käyttämisessä muutaman kerran viikossa, sillä liika kuorinta voi myös kuivattaa ihoa näin talvisaikaan. Kuorintavoide levitetään kasvoille ennen muita ihonhoitotuotteita, mutta sitä ei pestä lainkaan pois. Ohut koostumus sopii hyvin muiden olemassa olevien ihonhoitotuotteiden pariksi. Super Hydrate Overnight Mask* saa minulta myös kehuja jo muutaman viikon kokeilulla. Iho tuntuu aamulla pehmeältä ja vielä kosteutetulta, sävy on tasainen ja heleä.

KOODILLA EEVIS20 SAAT KOKO SKINCITYN VALIKOIMASTA -20% ALENNUSTA 15.11.-24.11.2019.

photos & words Eevis Liedes

*PR Sample

Products in this post have been gifted.


Related posts


UNOHDETTU PÄÄNAHKA

UNOHDETTU PÄÄNAHKA

PUHDISTUSTUOTTEET KAIKILLE IHOTYYPEILLE

PUHDISTUSTUOTTEET KAIKILLE IHOTYYPEILLE